Showbiz

#daniel radcliffe #david yates #harry potter

"Harry Potter 7" va avea doua parti

Warner Bros. a anuntat ca ultima parte a seriei " Harry Potter ", ecranizare a cartii, " " va fi adaptata in doua parti, care se vor numi " Harry Potter and the Deathly Hallows : Part 1" si "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2" si sunt programate sa fie lansate in noiembrie 2010 si, respectiv, mai 2011 .

ar fi rezultat un film mult prea lung.

O situatie similara a fost si in cazul peliculei lui Quentin Tarantino, Kill Bill, unde impartirea in doua capitole a filmului s-a dovedit a fi ceamai buna alegere.

Decizia de a avea doua parti este si mult mai profitabila pentru studiourile Warner, pentru ca filmele vor fi doua blockbustere asteptate cu nerabdare de fani. Ecranizarile anterioare au adus incasari de miliarde de dolari pentru Warner, care este unic distribuitor al filmelor marca "Harry Potter". Filmarile la Harry Potter and the Half-Blood Prince sunt in plina desfasurare, iar filmul va ajunge in cinematografe la sfarsitul lunii noiembrie 2008.

 

Trailer Harry Potter and the Order of the Phoenix




Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea