Showbiz

#harry potter #incasari #sua #franciza #box office

Harry Potter 6 - printul incasarilor in SUA

Cea de-a sasea parte a seriei Harry Potter s-a instalat usor in fruntea box-office-ului american, dupa ce a obtinut incasari de aproape 80 de milioane de dolari in weekendul trecut, scrie Variety.

In total, Harry Potter and the Half-Blood Prince a incasat aproape 400 de milioane de dolari la nivel mondial de la lansarea sa in cinematografe saptamana trecuta, ceea ce il face unul dintre cele mai profitabile filme din istorie.

Realizat cu un buget enorm de 235 milioane de dolari, noua pelicula a francizei urmareste aventurile lui Harry Potter (Daniel Radcliffe) care accepta ca el este Cel Ales si incepe sa se pregateasca pentru a-l infrunta pe Voldemort. Alaturi de el vor fi prietenii lui Hemione (Emma Watson) si Ron (Rupert Grint). Harry Potter and the Half-Blood Prince va ajunge in Romania pe 24 iulie.

Pe locul al-2-lea in clasamentul incasarilor de peste ocean s-a clasat Ice Age: Dawn of Dinosaurs care obtinut castiguri de aproape 18 milioane de dolari la sfarsitul saptamanii trecute. Podiumul a fost incheiat de pelicula SF Transformers: Revenge of the Fallen care a reusit sa stranga aproximativ 14 milioane de dolari.

Bruno, comedia in care Sacha Baron Cohen desfiinteaza lumea modei , a obtinut incasari de doar 8,4 milioane de dolari si s-a clasat pe locul 4 in box-office. Dupa Bruno a urmat The Hangover care se tine inca bine in clasamentul incasarilor cu cele 8,3 milioane de dolari castigate in saptmana trecuta.

Urmareste trailerul filmului Harry Potter and the Half-Blood Prince:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea