Showbiz

#gerard butler #rol #oscar #drama #machine gun preacher

Gerard Butler - rol de Oscar in drama "Machine Gun Preacher"

Gerard Butler vrea neaparat sa ne arate ca stie sa si joace, asa ca il vaneaza pe regizorul Marc Forster pentru a aduce pe ecrane povestea biografica a lui Sam Childers, un traficant de droguri convertit in salvator a sute de copii sudanezi rapiti pentru a fi transformati in soldati.

Filmul se va numi machine gun preacher, iar Gerard Butler ar urma, bineinteles, sa joace rolul principal. Regia va fi semnata de Marc Forster (Quantum of Solace), iar scenariul a fost realizat in colaborare cu Jason Keller dupa cartea biografica a lui Sam Childers, Another Man‘s War: The True Story of One Man‘s Battle to Save Children in the Sudan.

Crescut de un tata dur intr-o familie dezbinata, Childers a fost un temut traficant de droguri pana cand si-a gasit un sprijin moral in religie. Impresionat de atrocitatile comise de rebelii sudanezi asupra copiilor prinsi in conflictul armat, Childers a infiintat un orfelinat care sa adoposteasca copiii traumatizati si a format si un corp de garda care sa-i protejeze de gruparile de guerrilla care intentionau sa-i racoleze.

Filmarile la Machine Gun Preacher ar urma sa inceapa pana la sfarsitul anului, insa nu a fost stabilita deocamdata o data pentru inceperea productiei.

Urmareste trailerul filmului Law Abiding Citizen cu Gerard Butler in rolul unui sot si tata care decide sa-si razbune singur familia ucisa, fiind dezamagit de sistemul de justitie american:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea