Showbiz

#curb your enthusiasm #nou #sezon #seinfeld #reuniune #serial #film

Gasca din "Seinfeld" se reuneste dupa 11 ani

Fanii serialului “ Seinfeld ” au parte de o surpriza extrem de placuta. La 11 ani dupa ce cele 4 personaje principale au fost lasate sa isi ispaseasca pacatele dincolo de gratiile inchisorii, iata ca Jerry Seinfeld , Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards si Jason Alexander revin in atentia publicului.
 
Cei 4 vor fi iar impreuna in noul sezon din „ Curb Your Enthusiasm ”, serial produs de HBO, care urmeaza sa fie difuzat incepand cu 20 septembrie, informeaza Entertainment Weekly.

Personajele din “Seinfeld” vor aparea in serial incepand cu al 3-lea episod, programat sa ruleze in SUA pe 4 octombrie. Reuniunea pare neverosimila. Sa nu uitam faptul ca ca dupa difuzarea in 1998 a ultimului episod din “Seinfeld”, creatorii sai au jurat ca echipa nu se va reuni niciodata.

Totusi, Larry David, creatorul serialului “Curb Your Enthusiasm” a reusit sa-i convinga pe cei 4 actori sa bata palma cu el si sa apara in 5 din cele 10 episoade ale celui de-al 7-lea sezon din “Curb Your Enthusiasm”.
 
Urmareste cateva dintre cele mai reusite scene din "Seinfeld":


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea