Showbiz

#alte-genuri #pop #fuego #craciun #album #anicuta neichii draga #iubita #ana-maria

Fuego, album cu dedicatie pentru fosta sa iubita

Fuego a dedicat noul sau album fostei sale iubite, Ana-Maria, al carei nume se regaseste si in titlul materialului.

“ Anicuta neichii draga ” contine 14 piese atent selectionate, pline de emotie si simtire si intepretate in stilul cu care Fuego si-a obisnuit fanii. Albumul este editat de casa de discuri RBA Records si este deja disponibil pe piata, in toate magazinele de specialitate din intreaga tara.

Fuego se afla in turneu national cu spectacolul “Colind la Poarta Raiului”. Turneul a debutat pe 3 decembrie si se va incheia pe data de 17 decembrie. Urmatoare concerte sunt programate la Constanta (11 decembrie), Timisoara (16 decembrie), Sibiu (17 decembrie).

Pe numele sau adevarat Paul Surugiu, Fuego este unul dintre unul dintre cei mai indragiti interpreti de muzica usoara, dar si de muzica etno, pop, dance si muzica populara .

Debutul sau a avut loc in urma cu 15 ani, pe scena festivalului de la Mamaia. In 1999 artistul a semnat cu casa de discuri Alpha Sound. Primul album lansat de Fuego, “Toata lumea danseaza”, a aparut pe piata in anul 2000.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea