Showbiz

#christopher ciccone #jesus luz #madonna

Fratele Madonnei: "Iubitii ei tineri sunt doar o distractie trecatoare"

Christopher Ciccone, fratele Madonnei, spune ca relatiile ei cu barbati mult mai tineri sunt doar o distractie trecatoare, insa artista ar putea fi considerata ciudata daca le continua.

Ciccone nu a mai vorbit cu sora sa din 2008, cand a publicat o carte despre viata ei. Fratele mai mic al cantaretei spune ca barbatii tineri sunt doar o distractie si ca Madonna isi satisface nevoile emotionale crescandu-si copiii.

Dupa relatia cu fotomodelul brazilian Jesus Luz , Madonna a fost vazuta in public alaturi de dansatorul Brahim Zaibat , in varsta de 24 de ani. Mama acestuia este cu opt ani mai tanara ca Madonna.

"Cred ca daca va continua sa aiba relatii cu barbati mult mai tineri, ar putea fi considerata ciudata. Nu adera la valorile sociale acceptate, dar sora mea niciodata nu le-a considerat prea importante", a declarat Christopher Ciccone, citata de RadarOnline.com.

Singurul regret al lui Christopher legat de relatia distanta cu sora sa este absenta unei relatii cu nepotii lui.

"Cred ca nevoile emotionale ale Madonnei sunt satisfacute de grija pe care o poarta copiilor ei. Iubitii tineri cred ca sunt doar o distractie trecatoare", a mai spus christopher ciccone.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea