Showbiz

#rob marshall #musical #nine #black eyed peas #fergie

Fergie de la Black Eyed Peas va juca in musical-ul "Nine"

Fergie , solista trupei Back Eyed Peas, face si ea pasul spre actorie cu rolul pe care l-a obtinut in musical-ul regizorului Rob Marshall , Nine .

Cantareata se va alatura astfel unei distributii de cinci stele din care mai fac parte, Daniel Day-Lewis, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Marion Cotillard, Dame Judi Dench, Sophia Loren si Kate Hudson. "Nu am cuvinte. Sunt prea extaziata. In curand incep filmarile si am sa va arat de ce sunt in stare", a marturisit Fergie, care o va interpreta pe Saraghina, o femeie de moravuri usoare.

Nine este inspirat de show-ul omonim de pe Broadway , adaptat la randul sau dupa filmul autobriografic al lui Federico Fellini, 8 1/2, iar scenariul a fost adaptat de Michael Tolkin. Filmarile vor incepe in octombrie in Marea Britanie.

Musical-ul a castigat un Premiu Tony (premiile industriei de teatru americane) pentru cea mai buna revenire in 2003, cand a fost remontat pe Broadway. In rolurile principale au fost distribuiti atunci Antonio Banderas, Chita Rivera si Jane Krakowski.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea