Showbiz

#pop #dance #elena gheorghe #videoclip #the balkan girls #eurovision 2009 #finala #concurs #muzica

Elena Gheorghe, amazoana in corset de 5 kg

Elena Gheorghe, cea care ne va reprezenta tara la Moscova la etapa internationala a Eurovision-ului 2009, a filmat videoclipul pentru piesa participanta „ The Balkan Girls ”.

Solista a colaborat la realizarea clipului cu regizorul Dragos Buliga , stilistul Catalin Enache, hair-stylistul Sorin Stratulat. De partea de make-up s-a ocupat Dana Argesan.

Clipul a fost realizat pe pelicula cinematografica de 16 mm. Filmarile au avut loc in 2 locatii: podurile metalice care trec peste Arges, portiunea dintre comuna 1 decembrie si Adunatii Copaceni si The Silver Church , clubul din spatele Operei Romane.

Pentru ca in povestea videoclipului, Elena trebuie sa calareasca, aceasta impreuna cu cele 2 dansatoare ale ei au luat lucrurile foarte in serios si au facut lectii de echitatie. Mai ales ca, armasarul pe care l-a luat in primire cantareata, un roib alb folosit si in filmele lui Sergiu Nicolaescu, e destul de greu de stapanit.

Pe parcursul filmarilor , atat Elena cat si dansatoarele ei au schimbat 4 tinute. Printre acestea, Elena a fost nevoita sa poarte un corset de 5 kg, creat de un designer francez. „Ma simt foarte, foarte usoara acum!”, a marturisit artista in momentul in care a scapat de incomodul obiect vestimentar.

Pentru cea de-a 2-a parte a filmarilor, cea din The Silver Church, Elena a pregatit o coregrafie impreuna cu 8 dansatoare profesioniste. Pentru acest moment artistic, vedeta a repetat timp de 2 saptamani.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea