Showbiz

#dance #florin #mihai #anya #muzica #concert #live #single #lose you #videoclip #iulian moga #silver church #hi q

Distractie live in noul clip Hi-Q

Trupa Hi-Q a filmat videoclipul pentru noul single „ Lose You ”. Filmarile au avut loc pe 21 aprilie, in clubul Silver Church din Bucuresti.

„Lose You” este prima piesa a celor de la Hi-Q in limba engleza . Melodia, compusa de Silviu Paduraru, se bucura deja de succes pe posturile de radio romanesti.

In videoclip se va folosi versiunea piesei ce imbina varianta radio si cea rock interpretata de Hi-Q in concerte. Regia clipului este semnata de Iulian Moga si reda atmosfera live pe care Anya, Florin si Mihai o creeaza in concertele lor.

Locatia aleasa, clubul Silver Church, a fost plina, publicul fiind foarte entuziasmat de ce se petrecea adica un veritabil concert live marca Hi-Q. In videoclip vor fi inserate in paralel si cateva povesti de dragoste. De asemenea, tot aici va aparea si Felicia, partenera lui Mihai de la emisiunea „Dansez pentru tine”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea