Showbiz

#jessica biel #actrita #silueta

Cum isi mentine Jessica Biel silueta

Multe femei sunt invidioase pe silueta actritei Jessica Biel , dar putine stiu ca un tonus ca al vedetei se obtine in urma multor ore petrecute alergand sau la sala de fitness.

Jessica Biel a dezvaluit care este secretul siluetei ei: face sport zilnic. “Merg la fitness intr-o zi, apoi in ziua urmatoare merg la yoga sau balet sau fac o drumetie”, a spus actrita pentru noul numar al revistei Glamour.

“Am facut mult balet la viata mea, este cel mai bun antrenament. In fiecare zi fac miscare, fie ca merg la fitness, inot sau alerg cu cei trei caini ai mei”, a dezvaluit vedeta din The A-Team, mentionand ca nu detine niciun secret pentru a se mentine slaba.

In ianuarie anul acesta, Jessica Biel a urcat pe varful Kilimanjaro alaturi de alte vedete, precum Emile Hirsch sau Isabel Lucas, pentru a atrage atentia asupra crizei de apa potabila in tarile sarace sau in curs de dezvoltare.

Urmareste un trailer pentru The A-Team, cel mai recent film in care Jessica Biel interpreteaza rolul unui agent FBI :


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea