Showbiz

#_the-bounty-2010 #jennifer anistorn #gerard butler #cronica

Cronica la The Bounty Hunter

Tocmai cand incepusem sa-l tolerez pe Gerard Butler dupa si sa ma obisnuiesc cu accentul lui care nu va fi niciodata american (oricat ar incerca el), scotianul musculos din 300 vine cu The Bounty Hunter , o pretinsa comedie de actiune, in care o fugareste pe eterna blonda cu parul perfect, Jennifer Aniston.

TBHNu sunt prea multe de spus despre The Bounty decat ca este atat de plictisitor, incat te ia somnul dupa primele 20 de minute, iar filmul cu greu se zbate sa-ti recastige atentia atunci cand nu bate campii, iar asta se intampla cam in 80% din timp.

Milo Boyd (Gerard Butler) este un fost politist care lucreaza ca “bounty hunter” (vanator de recompense – de aici si titlul filmului), adica vaneaza persoane cautate pentru diverse motive si primeste sume frumusele in schimbul serviciilor sale. Noua lui misiune este s-o aduca in fata justitiei pe fosta sa sotie, jurnalista Nicole Hurley (Jennifer Aniston), care a fugit de la tribunal dupa ce i s-a intentat un proces pentru agresarea unui politist.

Va imaginati probabil fericirea care il cuprinde pe Milo la gandul ca-si va tari fosta nevasta cu catusele la tribunal, dar planul nu este atat de usor de pus in aplicare pentru ca Nicole este disperata sa dea de cap unui caz in care sunt amestecati niste politisti, niste droguri si un sinucigas mort, se pare, de mana altcuiva. Nu va bateti capul cu plotul laturalnic, intrucat a fost nascocit doar pentru a o expune pe Jen in actiune ca reporter (de parca hainele, pantofii si geanta care tipa a superbranduri va trimit cu gandul la alta profesie; cred ca ultima data cand o jurnalista a purtat “pe teren” o geanta Salvatore Ferragamo a fost , redactor-sef la Vogue) si pentru a lungi o actiune aproape inexistenta.

Daca credeti ca scenele din trailerul filmului sunt cele mai pline de “actiune”, atunci aveti dreptate; dar sunt atat de rare, incat uiti sau nu intelegi de ce The Bounty Hunter este listat ca si comedie de actiune. Momentele care se vroiau amuzante au fost transformate de Sarah Thorp (chipurile scenarista) in faze penibile si previzibile care nu fac decat sa lungeasca agonia de aproape 2h a filmului.bounty hunter

, regizorul care a mai dat “lovituri” de box-office cu Sweet Home Alabama, Hitch si Fool’s Gold, este nehotarat daca sa indrepte The Bounty Hunter mai mult spre comedie romantica sau spre actiune, asa ca o lalaie fara prea mare tragere de inima spre un final la fel de incitant ca si actiunea lipsa din restul filmului. Poate ca TBH ar fi fost ceva mai alert daca la montaj Tennant ar fi renuntat la partile in care Nicole si Milo se chinuie sa reaprinda flacara de dinainte de divort.

Jennifer Aniston nu se dezminte: tot blonda, tot bronzata, tot lucrata la sala (inca nu credeti ca este credibila in rol de journalist?!) si tot fara talent. Nu am niciun dinte impotriva lui Jen, dar personal am mari probleme in a face diferenta intre rolurile ei din TBH, Love Happens si alte filme in care a mai jucat. Platitudinea cu care isi abordeaza rolurile este ca o boala cronica si sunt putine sanse sa scape de ea.

tbhGerard Butler este la fel de incapatanat si nu vrea sa lase accentul scotian nici pomeneala. De fapt, actorul i-a implorat pe regizorii si producatorii animatiei How To Train Your Dragon , in care isi imprumuta vocea unui viking, sa-l lase sa-si reinregistreze rolul inca o data, accentual scotian fiind mult prea evident.

Nu stiu nici ce chimie/atractie vede presa intre Butler si Aniston, cert este ca ar fi fost util s-o vedem si pe ecran, unde cei doi se potrivesc, din pacate, ca crocodilul si sifonul din bancul cu crosetatul in bec.

este doar un alt film teribil de prost, care se reuseste sa omoare in aproape 2 ore ideea de amuzament la cinema. Si se mai mira producatorii ca nu a avut incasarile scontate.

Aceastea fiind spuse, daca vreti sa vedeti neaparat o comedie, mergeti la Cop Out, macar scenele funny din trailer nu sunt si singurele amuzante din tot filmul.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea