Showbiz

#david arquette #divort #courteney cox

Courteney Cox si David Arquette s-au despartit dupa 11 ani de casnicie

Courteney Cox si David Arquette au anuntat public ca s-au despartit. Cei doi au fost casatoriti 11 ani si au impreuna o fetita.

Ruptura dintre cei doi a avut loc in urma cu cateva luni, dar Courteney si David au continuat sa lucreze impreuna la filmul Scream 4 si au ramas prieteni.

Primul indiciu al problemelor conjugale a aparut la sfarsitul lunii septembrie, cand David Arquette a aparut in public fara verigheta .

"Motivul pentru separare este nevoia de a ne intelege mai bine pe noi insine si de a intelege de ce calitati avem nevoie de la un partener. Raman in continuare cei mai buni prieteni si parinti responsabili pentru fiica noastra si ne iubim in continuare foarte mult", au explicat cei doi intr-un comunicat de presa, citat de TMZ.com.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile filmului Scream si s-au casatorit in 1999. Fiica lor, Coco Riley, s-a nascut in 2004.

In ultimele luni, Courteney Cox si David au lucrat impreuna la o noua continuare a filmului, Scream 4, care va fi lansat anul viitor. In prezent, Courteney joaca personajul principal in serialul Cougar Town .

Chiar daca s-au despartit in urma cu mai multe luni, Courteney si David nu ar fi apelat pana acum la avocati in vederea inceperii procedurii de divort.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea