Showbiz

#alte-genuri #premiu #costel busuioc #muzica #gala #diploma pentru excelenta #concert #turneu #iasi

Costel Busuioc, distins cu Diploma de Excelenta

Costel Busuioc , cunoscut drept „Pavarotti din Carpati” a fost onorat cu o Diploma de Excelenta, in cadrul celei de-a VII-a editie a Galei Premiilor de Excelenta TVR International .

Printre celalalte personalitati care au fost premiate la aceasta editie se numara Sergiu Nicolaescu , distins cu Premiul pentru intreaga activitate, Sorin Oprescu, onorat cu titlul de Politicianul Anului si medaliatii la Jocurile Olimpice, recompensati astfel cu premiul pentru sport.

Costel Busuioc a pornit intr-un turneu, intitulat sugestiv „Acasa de Craciun”. Acest turneu cuprinde o serie de concerte in orase importante ale tarii printre care si Bucuresti. Spectacolul din capitala va avea loc pe 23 decembrie , la Sala Palatului, incepand cu ora 19.00.

Pe 10 decembrie , tenorul ar fi trebuit sa ajunga cu colindele la Iasi, zona in care s-a nascut, insa evenimentul a fost anulat pentru ca nu s-au vandut suficiente bilete (doar 150 din cele peste 700).

In cadrul acestui turneu, Busuioc va interpreta alaturi de soprana Diana Tugui, colinde si arii celebre de opera. Cei 2 artisti vor fi acompaniati de Orchestra Filarmonicii Muntenia din Targoviste, sub atenta indrumare a dirijorului Marius Hristescu.

Costel Busuioc este un om simplu din Banat cu o voce extraordinara care a devenit celebru in Spania, in urma emisiunii concurs „Hijos del Babel”. Costel a aratat astfel ca e nevoie de talent si ambitie pentru a reusi in viata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea