Showbiz

#christina aguilera #sfaturi #cantareti #versuri #imn national

Christina Aguilera da sfaturi tinerilor artisti: Sa invatati versurile imnului national!

Christina Aguilera nu au uitat de scandalul mediatic iscat pe marginea prestatiei sale din finala Super Bowl , atunci cand a incurcat versurile imnului national al SUA.

Cantareata a prezentat in cadrul “The Tonight Show”, emisiunea TV a lui David Letterman,  un top 10 al lucrurilor pe care un tanar cantaret trebuie sa le bifeze. Pe locul al doilea, Aguilera mentioneaza cunoasterea versurilor imnului national: "E foarte important sa invatati versurile imnului national".

La punctul sase, artista devine chiar amuzanta:  "Ascultati cat mai multe genuri de muzica... dar daca imi descarcati piesele in mod ilegal, va bat de v-ascult cu urechea". 

Christina Aguilera s-a facut de ras in luna februarie a acestui an, in timp ce interrpreta “The Star Spanglef Banner”, imnul SUA , in finala Super Bowl, cel mai important eveniment sportiv al sezonului. Christina Aguilera a repetat unul dintre versurile imnului national american.

"M-am implicat atat de mult in cantec, incat mi-am pierdut ritmul. Sper ca toata lumea a putut sa vada iubirea pentru ca o simt pentru aceasta tara si ca am reusit sa transmit spiritul adevarat al imnului", a povestit  Christina Aguilera dupa nefericita prestatie.

Din pacate, multi americani si o buna a presei de peste ocean au sanctionat-o dur pentru aceasta greseala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea