Showbiz

#christian bale #terminator #salvation #the dark knight #derbedeu

Christian Bale spune ca fapta lui este de neiertat

Actorul Christian Bale a recunoscut zilele trecute ca s-a comportat ca un derbedeu si ca izbucnirea de pe platorurile de filmare ale peliculei Terminator Salvation este de neiertat, informeaza news.yahoo.com.

In declaratia de vineri, din cadrul unei emisiuni radio, Christian Bale a spus ca nu a intentionat sa se enerveze asa de tare pe Shane Hurlbu, directorul de imagine. Bale crede ca de vina a fost rolul din Terminator Salvation - John Connor - care i-a afectat judecata.

Actorul a mai precizat in emisiunea Kevin and Bean ca el si cu Hurlbut s-au impacat si ca vor lucra impreuna pana la sfarsitul filmarilor.

Intamplarea, care a avut loc anul trecut in New Mexico, a fost postata saptamana trecuta pe internet unde a facut furori, inspirand un remix musical si multe parodii. Bale si-a descarcat nervii pe directorul de imagine, care a intrat nejustificat in cadru pentru a regla luminile.Vedeta din The Dark Knight si-a iesit pur si simplu din minti si a inceput sa-l injure pe acesta ca la usa cortului.

Urmareste trailerul filmului The Dark Knight

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea