Showbiz

#dezalcoolizare #turneu #bon jovi #clinica #richie sambora

Chitaristul trupei Bon Jovi intra la dezalcoolizare

Richie Sambora , chitaristul trupei americane Bon Jovi , are din nou probleme cu alcoolul,  asa ca s-a hotarat sa se interneze la o clinica de dezintoxicare pentru a-si trata aceasta problema, cu care se confrunta de mai bine de patru www .acasa.ro/ani" title="ani">ani .

In urmatoarele concerte pe care trupa Bon Jovi le are programate, inclusiv cel din New Orleans (30 aprilie), Richie Sambora va fi inlocuit cu un alt chitarist, al carui nume ramane deocamdata un mister.

“Sprijinul nostru pentru Richie este absolut. Este si va ramane un membru al trupei Bon Jovi. Desi nu va participa la urmatoarele noastre show-uri, asteptam cu nerabdare sa se intoarca sanatos. Pana atunci, ne vom respecta promisiunile facute fanilor nostri si vom continua turneul”, se arat intr-un comunicat oficial al grupului Bon Jovi.

Turneul celor de la Bon Jovi va poposi in vara acestui an si in Romania, trupa urmand sa concerteze pe 10 iulie in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea