Showbiz

#doi barbati si jumatate #proces #charlie sheen

Charlie Sheen vrea 100 milioane de dolari pentru concedierea de la "Doi barbati si jumatate"

Charlie Sheen a dat in judecata Warner Brothers Television, firma producatoare a serialului "Doi barbati si jumatate", si pe creatorul serialului Chuck Lorre, pentru daune de 100 de milioane de dolari.

Charlie Sheen vrea sa obtina daunele uriase pentru ca producatorii serialului au incalcat contractul atunci cand l-au concediat si au incetat productia ultimelor opt episoade din acest sezon al "doi barbati si jumatate".

Productia serialului a incetat in luna februarie, cand producatorii au exprimat dubii asupra capacitatii lui Charlie Sheen de a continua filmarile.

In ciuda scandalurilor in care a fost implicat, Charlie Sheen sustine ca a ramas apt de munca si ca producatorii au incalcat contractul atunci cand l-au concediat.

In actele depuse la tribunalul din Los Angeles, Charlie Sheen cere sa fie platit pentru cele opt episoade anulate si daune in numele intregii echipe de productie, in total 100 milioane de dolari, potrivit TMZ.com.

Avocatul actorului sustine ca decizia de intrerupere a sezonului a fost luata inainte de atacurile verbale lansate de Charlie Sheen la adresa creatorului serialului, Chuck Lorre.

Deasemenea, Charlie ar fi fost concediat cand se afla in concediu medical , lucru interzis de lege in California.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea