Showbiz

#truc #ed alonzo #iluzionist #magie #circus #turneu #concert #muzica #britney spears #pop

Britney Spears taiata in doua de Ed Alonzo

Britney Spears va fi taiata in doua si probabil va disparea si de pe scena. Dar stati linistiti, se intoarce, si asta pentru ca toata afacerea presupune de fapt o serie de trucuri , cu ajutorul carora artista isi va impresiona fanii in spectacolele din turneul „Circus”.

In cadrul acestui turneu, Britney Spears va face echipa cu , cunoscut pentru celebrul show „The Misfit of Magic”.

„Ea asteapta cu nerabdare acest turneu si toate elementele care il compun. Britney s-a documentat despre de magie`, a declarat iluzionistul intr-un intreviu acordat site-ului E! News

In cadrul show-urilor din turneul „Circus”, Britney Spears va fi asistenta lui Alonzo care o va face, printre altele, sa dispara de pe scena. Iluzionistul marturiseste de altfel ca, unele trucuri sunt destul de dificile si trebuie sa fii antrenat pentru asa ceva.

„Unele dintre trucuri sunt infricosatoare pentru un amator, dar ea reuseste sa le faca pentru ca are mobilitate ”, e de parere Ed Alonzo .

Iluzionistul nu a vrut sa spuna si ce melodii semnate Britney vor acompania aceste numere de magie, insa acesta a tinut sa asigure fanii artistei ca va fi „cea mai buna muzica a vedetei pop pe care publicul a indragit-o de-a lungul anilor si binenteles melodiile favorite de pe noul album”.

Referindu-se la decor si la vestimentatia lui Britney in cadrul acestor show-uri, Ed Alonzo a adaugat ca va fi exact „ce te astepti sa vezi intr-un show de amploare din Vegas”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea