Showbiz

#britney spears #jason trawick #aniversare #petrecere #logodna

Britney Spears se logodeste de ziua ei?

Britney Spears a inceput deja pregatirile pentru petrecerea pe care o va organiza cu ocazia implinirii a 30 de ani. La petrecere, cantareata ar putea anunta si logodna cu Jason Trawick .

Cantareata pregateste o petrecere mare pentru ziua ei, in 2 decembrie , dar aniversarea ar putea deveni si petrecere de logodna, spun apropiatii cantaretei.

Relatia dintre Britney Spears si fostul ei manager, Jason Trawick, continua, dar cantareata a negat pana acum ca ar fi fost ceruta in casatorie.

"Ea si Jason au discutat mult despre viitor, iar Britney vede aniversarea a 30 de ani drept o ocazie perfecta pentru a deveni din nou sotie. Dar inainte de asta, planuieste o ultima petrecere mare pentru a incheia ultimul deceniu", a explicat o sursa apropiata, citata de Showbizspy.com.

Britney Spears a fost pana acum casatorita de doua ori. Prima ei casnicie, in 2004, a durat doar 55 de ore inainte de a fi anulata.

Cantareata s-a casatorit din nou in acelasi ani, cu dansatorul ei, Kevin Federline , alaturi de care are doi copii: Sean Preston si Jayden James. Cei doi au divortat in 2007.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea