Showbiz

#nunta #planuri #angelina jolie #brad pitt

Brad Pitt si Angelina Jolie - planuri de nunta modeste

Cel mai urmarit cuplu din lume, Brad Pitt si Angelina Jolie, se pregateste de nunta.

Sau asa anunta editia americana a revistei glossy OK ! Brad si Angelina s-ar fi lasat convinsi sa se casatoreasca la insistentele celor sase copii ai lor, dar cei doi actori sunt hotarati sa faca pasul cel mare intr-un cadru intim si modest, pentru a evita posibile comentarii rautacioase cu privire la sumele mari pe care le-ar presupune o nunta de amploare.

“Brad si Angelina tin foarte mult la intimitatea lor si nu vor sa cheltuiasca o avere cu acest eveniment. Asa ca sa nu va asteptati la o nunta de lux, pe malul oceanului, cu sute de invitati”, ar fi spus pentru OK! un apropiat al celor doua vedete.

Se pare ca Pitt si Jolie s-ar fi hotarat sa se casatoreasca la insistentele copiilor lor, care sunt destul de mari pentru a-si intreba parintii de ce nu sunt casatoriti . Angelina chiar a afirmat in urma cu ceva vreme ca se asteapta ca mai devreme sau mai tarziu cei mici sa-i ia la intrebari.

“De obicei oamenii se indragostesc, se casatoresc si apoi fac copii. Noi am facut totul invers. Dar in cele din urma cei mici ne vor cere sa ne casatorim. Vad filme si pun intrebari gen De ce Shrek si Fiona sunt casatoriti si voi nu?”, a spus actrita in varsta de 34 de ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea