Showbiz

#brad pitt #monden #copii #hollywood #cinema

Brad Pitt cheltuieste averi cu hamsterii fiilor sai

Pentru Brad Pitt fericirea copiiilor sai nu are pret. Si cum banii nu sunt o problema pentru el, celebrul actor nu se sfieste sa faca gesturi excentrice pentru rasfatul celor mici.

Asa se face ca faimosul tatic a investit extravaganta suma de 50.000 de lire sterline pentru realizarea unui loc de joaca special pentru hamstarii fiilor sai. Si cum arhitectura este un hobby de-al lui, actorul a construit chiar el parculetul pentru micile rozatoare .

Circuitul de distractie pentru hamsteri este alcatuit din labirinturi de tunele, rampe si platforme, special create pentru ca fericitele rozatoare sa se poata juca in voie.

"Brad a studiat toate revistele de arhitectura. A fost foarte fericit ca a putut construi labirintul alaturi de copii sai Maddox, Zahara, Shiloh si Pax. Chiar daca incredibilul circuit este foarte complex si a costat enorm, Brad este mai mult decat fericit atunci cand imbina cele doua pasiuni din viata lui - copiii sai si arhitectura"
, a povestit o sursa pentru The Sun.

Urmareste trailer-ul filmului Inglourious Basterds cu Brad Pitt in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea