Showbiz

#china #interzis #bob dylan #folk #alte-genuri

Bob Dylan nu are voie sa cante in China

Ministerul Culturii din China i-a interzis lui Bob Dylan orice reprezentatie in aceasta tara, artistul fiind nevoit sa renunte la toate concertele programate luna aceasta pe teritoriul acestei tari. Dylan va continua insa turneul „ Never Ending Tour ” cu numeroase alte spectacole in jurul lumii.
 
Desi au fost anuntate oficial inca din luna ianuarie a acestui an, concertele pe care Bob Dylan urma sa le sustina in China au fost interzise de Ministerul Culturii pe fondul istoriei culturale controversate a artistului, cunoscut pentru ideile sale de libertate si independenta care contravin filozofiei comuniste adoptate de regimul politic chinez.

Figura sociala emblematica, Dylan este recunoscut in lumea intreaga pentru mesajele revolutionare exprimate in versurile muzicii sale, un exemplu reprezentativ fiind bine cunoscutele piese- manifest „The Times They Are A-Changin” sau „Blowin’ in the Wind”, deseori interpretate de artist in cadrul demonstratiilor pentru pace.

Turneul „Never Ending Tour” va ajunge si in Romania, pe data de 2 iunie. Concertul lui Bob Dylan va avea loc pe pe stadionul Iolanda Balas Soter si se va desfasura in cadrul unui nou concept de festival, Emagic Classics.

Biletele pentru spectacolul de la Bucuresti pot fi achizitionate online, de pe myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta la diferite categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 350, 250, 130 RON.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea