Showbiz

#beyonce #fan #amenintare cu moartea # fan obsedat

Beyonce, amenintata cu moartea

Beyonce este din nou in atentia unui obsedat. Vedeta, care se afla in prezent in Europa, este urmarita peste tot de un fan obsedat , acesta amenintand-o cu moartea.

Beyonce a alertat deja politia si si-a dublat numarul persoanelor insarcinate cu paza si protectia ei.

Nu este pentru prima oara cand primeste Beyonce primeste amenintari . Sotia lui Jay-Z a fost amenintata cu bataia in urma cu doi ani de cantareata Etta James . Se pare ca artista s-a suparat pe Beyonce pentru ca interpretat piesa “At Last”, piesa din repertoriul sau, la petrecerea care marca investirea presedintelui Barrack Obama la Casa Alba.

Tot in 2010, Beyonce a primit ameniuntari din partea unui partid extremist musulman. Membrii acestei formatiuni nu au dorit ca vedeta sa concerteze in apropiere de Kuala Lumpur, capitala Malaeziei. Extremistii au sustinut ca Beyonce afiseaza pe scena tinute sexy care sunt imorale si reprezinta un pericol pentru tineret.

In alta ordine de idei, Beyonce a incheiat cu un show de zile mari editia din acest an a festivalului de la Glastonbury. Potrivit presei britanice, artista s-ar fi pregatit timp de trei saptamani intr-un studiou londonez pentru acest recital.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea