Showbiz

#pop

Bee Gees isi pregateste revenirea pe scena

Trupa Bee Gees , una dintre legendele disco ale anilor `70, se pregateste sa revina pe scena in formula de duo. Robin si Barry Gibb , cei doi componenti ramasi ai formatiei Bee Gees, au declarat ca se gandesc tot mai mult la un nou turneu .

Dupa moartea lui Maurice din 2003, formatia britanico-australiana si-a incheiat activitatea, Robin continuandu-si cariera solo. Acum insa, el se arata interesat de un comeback Bee Gees.

Bee Gees si-au inceput activitatea la finele anilor `60

"Sunt foarte deschis fata de ideea unei reveniri, dar depinde si de Barry, daca se simte in regula cu asta. Este o chestiune personala si vom lua o decizie la momentul potrivit", a spus Robin. Cei doi au mai discutat despre posibilitatea reunirii, iar in 2006 au sustinut la Miami primul lor spectacol de la moartea fratelui lor.


Bee Gees s-a lansat la finele anilor `60 cantand soft rock, pentru ca in anii `70 sa devina celebra prin stilul disco. Trupa a vandut pana in prezent peste 220 de milioane de albume, iar printre cele mai cunoscute hituri se numara "How Deep Is Your Love ", "Stayin` Alive", "Night fever".

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea