Showbiz

#jennifer aniston #mr. and mrs. smith #closer #angelinei jolie #brad pitt #natalie portman #film

Angelina il acuza pe Brad ca flirteaza

Angelina Jolie este geloasa pe Natalie Portman anunta site-ul Famele First.

Natalie Portman a cerut in mod special ca Brad Pitt sa joace alaturi de ea in urmatorul ei film. Aceasta dorinta nu a fost deloc pe placul Angelinei Jolie, actuala iubita a celui mai dorit barbat de pe planeta.

De altfel, din cauza ca Brad Pitt nu inceteaza sa faca aprecieri si complimente la adresa frumoasei si inteligentei Natalie Portman, Jolie l-a acuzat pe iubitul ei ca flirteaza cu protagonista din Closer.

Conform Female First, Angelina a avut o izbucnire nervoasa si a tipat la Brad. Actrita se simte amenintata din cauza ca povestea iubirii ei cu Brad Pitt ar putea sa se repete, de data aceasta, insa, in defavoarea ei.

Jolie si Pitt s-au indragostit pe platourile de filmare ale productiei Mr. and Mrs. Smith cand Brad era deja casatorit cu Jennifer Aniston. Acest lucru nu l-a impiedicat pe acesta sa divorteze si sa continue idila cu Angelina Jolie.

Zvonurile spun ca, in ultimele saptamani, cuplul Jolie – Pitt a avut numeroase probleme, iar ce doi se gandesc in mod serios sa apeleze la terapie pentru a-si salva relatia.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul de Cinema

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea