Showbiz

#amintiri din epoca de aur #cea mai fericita fata din lume #filme romanesti #londra #festival de film

Amintiri din Epoca de Aur merge la Londra

Unele dintre cele mai recente filme romanesti, amintiri din epoca de aur si cea mai fericita fata din lume, vor fi proiectate in cadrul BFI London Film Festival care va avea loc in capitala Marii Britanii intre 14-29 octombrie.

Pelicula omnibus Amintiri din Epoca de Aur , produsa de Cristian Mungiu si regizata de alti cinci regizori romani, va fi prezentata in sectiunea Film on the Square. Filmul a concurat anul acesta la festivalul de film de la Cannes in competitia oficiala, generand critici pozitive .

Lungmetrajul de debut al regizorului Radu Jude, Cea mai fericita fata din lume, va fi inclus in sectiunea Cinema Europa.

Ca in fiecare an, BFI London Film Festival aliniaza unele dintre cele mai bune productii europene, printre care se numara The White Ribbon, castigatorul Palme d’Or din 2009, Taking Woodstock – cel mai recent film al lui Ang Lee si Dogtooth.

Urmareste trailerul filmului Cea mai fericita fata din lume:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea