Showbiz

Al Di Meola - concert extraordinar pe 25 mai la Sala Palatului

Al Di Meola , unul dintre cei mai virtuosi chitaristi de jazz ai tuturor timpurilor, va sustine la Bucuresti un concert extraordinar ce va avea loc pe data de 25 mai la Sala Palatului, informeaza organizatorii evenimentului. Artistul va evolua alaturi de trupa New World Sinfonia .

Cu o cariera impresionanta de aproape un sfert de secol, Al Di Meola nu este cunoscut doar pentru stilul de fusion-jazz experimental al carui promotor este, ci si pentru colaborarile de exceptie pe care le-a avut cu cele mai reprezentative figuri ale muzicii contemporane printre care se numara Chick Corea , Luciano Pavarotti , Paco de Lucia , Phil Collins, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder sau Jean Luc Ponty.

Talentul si contributia adusa muzicii si culturii internationale i-au adus chitaristului unele dintre cele mai prestigioase distinctii acordate de Guitar Player Magazine, Al Di Meola clasandu-se de patru ori pe primul loc in topul celor mai buni chitaristi de jazz ai tuturor timpurilor, o performanta de neegalat in randul artistilor acestui gen.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti sunt disponibile incepand de luni, 15 martie, pe myticket.ro, la preturi cuprinse intre intre 80 si 250 RON in functie de pozitia in sala, urmand ca in cursul saptamanii viitoare acestea sa poata fi achizitionate si din reteaua magazinelor Diverta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea