Showbiz

#daniel radcliffe #cadouri #harry potter #fani # cadouri de la fani

Afla ce cadouri ciudate primeste Daniel Radcliffe de la fani!

Daniel Radcliffe , starul seriei "Harry Potter", a povestit de curand despre cadourile dubioase pe care le primeste din partea fanilor.

Radcliffe s-a ales cu masti ale celebrului personaj horror Freddy Krueger , urechi, dar si cu un album ciudat plin ochi cu fotografii de-ale sale.

Daniel, care a implinit sambata varsta de 21 de ani, a oferit jurnalistilor de la publicatia britanica Daily Mirror o serie de detalii despre “ciudateniile” de care are parte in ultima perioada. “Am primit de asemenea o fotografie cu o sticla de lapte si o usa. Era casa mea!”, a spus interpretul lui Harry Potter. “In fata ei se aflau doi oameni. A fost doar o singura usa intre noi. A fost tare ciudat.”, a adaugat actorul.

Daniel Radcliffe a primit la un moment dat si o ureche uriasa, fapt pe care l-a semnalat in timpul unei conferinte de presa in Japonia. Jurnalistii niponi au fost in culmea fericirii la anuntul lui Radcliffe. “Se pare ca exista un Comedian care face jonglerii cu o ureche-gigant. Au fost incantati ca am primit-o”, a spus actorul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea