Showbiz

#anonimul #festival #film

A mai ramas o luna pana la inceperea Festivalului Anonimul

Cea de-a cincea editie a Festivalului International de Anonimul va avea loc intre 11 si 17 august la Sf. Gheorghe in Delta Dunarii.

In acest an, are doua sectiuni competitionale, de lungmetraj si de scurtmetraj fictiune & animatie, iar noul selector al Festivalului este Ludmila Cvikova, unul din selectorii Festivalului International de Film de la Rotterdam si directorul artistic al Festivalului de Film de la Bratislava Artfilm.

Sectiunea de lungmetraj a festivalului de anul acesta cuprinde 9 filme, iar sectiunea de scurtmetraj, 72 de pelicule de fictiune si animatie. In total au fost inscrise 300 de din 41 de tari, dintre care 26 sunt romanesti. Dupa vizionarea tutror filmelor inscrise, criticul de film impreuna cu Ludmila Cvikova vor alcatui finala celor 72 de scurtmetraje care raman in concurs.

Cele noua cat si juriile internationale ale celor doua sectiuni vor fi anuntate pe 1 august.

Se mai pot posta filmulete in cadrul sectiunii online a Festivalului pana la data de 15 iulie, iar votarea este deschisa pana pe 20 iulie. Castigatorul, care va fi anuntat pe 21 iulie, va beneficia de un premiu de 500 de dolari si o invitatie speciala la Festivalul Anonimul .



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea