Showbiz

#forever 27 #janis joplin #brian jones #jim morrison #jimi hendrix #kurt cobain #fotografii #expozitie #rock

5 legende rock comemorate intr-o expozitie foto

Expozitia fotografica este organizata la Londra la galeriile Proud Camden, intre 21 august si 12 octombrie, sub titlul "Forever 27", si reuneste poze ale unor legende precum , , , si Kurt Cobain, care au murit toti la varsta de 27 de ani.

Expozitia fotografica "Forever 27" organizata la Londra, reuneste poze ale unor mari muzicieni precum Jimi Hendrix , Janis Joplin , Jim Morrison , Brian Jones si Kurt Cobain care, sub necunoscute sau cel putin incerte, au murit toti din cauza exceselor sau atacurilor depresive la varsta de 27 de ani, precizeaza The Guardian.

Expozitia ilustreaza scurta viata a celor mai importante cinci legende rock, prezentand imagini inedite din timpul concertelor live si din spatele scenei.

Printre artistii fotografi care au imortalizat in imagini acesti artisti se numara Phil Townsend, Steve Double, Elliott Lady (fotograf oficial al festivalului Woodstock), Jill Gibson si Joel Brodsky.

"Forever 27" este o incursiune in traseul complicat si plin de vicii al celor cinci muzicieni, atat pentru oamenii care au iubit muzica lor cat si pentru cei care doresc sa-i cunoasca mai bine.

Brian Jones, membrul fondator al trupei The Rolling Stones a suferit un atac de astm in 1971 cand inota intr-o piscina, iar celebrul chitarist Jimi Hendrix a luat o supradoza de droguri si pastile de somn in 1970, la cateva luni inainte ca Janis Joplin sa moara tot din supradoza de heroina. Jim Morrison, imaginea trupei The Doors, a murit in circumstante necunoscute in 1971, iar Kurt Cobain, solistul trupei Nirvana, s-a sinucis in 1994.

 


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea