Romani de succes

#roman Oscar #Levente Molnar Oscar #Levente Molnar #Oscar 2016 #Son of Saul #romani de succes

Primul roman intr-un film premiat la Oscar: “Prin munca se poate”

Cea de-a 88-a gala de decernare a Premiilor Oscar a adus o premiera Romaniei! Actorul roman Levente Molnar, care a jucat in filmul unguresc “Son of Saul”, in regia lui László Nemes, a primit statueta pentru cel mai bun film intr-o limba straina!

Levente Molnar, interpretul rolului secundar din “Son of Saul”,s pune despre productia acestui film ca a fost o munca asidua si ca toate cele cinci pelicule nominalizate la categoria ”cel mai bun film intr-o limba straina” meritau Oscarul.

„Regizorul a bagat in acest proiect ani din viata, din punctul meu de vedere, acest proiect a avut toate conotatiile pozitive ale cuvantului munca. Munca poate fi si grea, si usoara, mai glumim, dar in adancul sufletului stim ca iubim momentele in care avem sansa sa ne facem treaba si sa avem in jurul nostru oameni care pun tot ce au mai bun intr-un proiect. Prin munca se poate. Suntem in Los Angeles, la hotelul The London West Hollywood, ne asteptam colegii. Bucuria este enorma”, a declarat Levente Molnar pentru digi24.ro.

Dupa incheierea galei premiilor Oscar 2016, Levente Molnar a declarat, pentru pentru News.ro, ca nu doreste ca premiul castigat de filmul „Son of Saul“ sa atraga schimbari majore in viata sa. 

„E un moment de mare bucurie. Eu nu doresc sa atrag schimbari majore in viata, sper sa reusesc sa-mi pastrez viata privata. Nu pot sa neg ca interesul pentru film se rasfrange si asupra mea. Este adevarat ca citesc mai multe scenarii, insa tin sa specific ca nu am devenit un actor mai bun peste noapte...

Transmit un gand de bine tuturor. Astept ca filmul sa ajunga in cinematografele de la noi, pe 11 martie, si sa vedem care este feeback-ul. Avem multe de discutat despre el”, a spus actorul.

 

Levente Molnar, nascut pe 10 martie 1976, la Baia Mare, a studiat actoria la Universitatea „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca, iar, din anul 2002, este actor al Teatrului Maghiar de Stat din Cluj-Napoca. A colaborat cu personalitati precum Silviu Purcarete, Gábor Tompa, Michal Docekal, Dragos Galgotiu, László Bocsárdi, Mihai Manutiu, Olga Barabás, György Selmeczi, David Zinder si Mona Marian, potrivit informatiilor de pe site-ul sau personal.

Printre filmele in care a jucat se numara „The Fixer” (regia Adrian Sitaru), „Chuck Norris vs Communism” (regia Ilinca Calugareanu), „Ferry” (regia Daniel Nickson), „Fragment viu” (regia Bántó Csaba, Iszlai József), „Blutsbrüder teilen alles” (regia Wolfram Paulus), „Radio” (regia Pünkösti Laura), „Un alt Craciun” (regia Tudor Giurgiu), „Morgen” (regia Marian Crisan), „Any Given Father” (regia Cristan Circu), „Biliard” (regia Mészáros Péter), „Tetemrehívás” (regia Hatházi András).

Sursa foto: Facebook, Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea