Romani de succes

#bomboane de purtat #Monica Radulescu #romani de succes #accesorii

Monica Radulescu si bomboanele ei de purtat, nu de mancat

Bijuteriile intregesc orice tinuta, asa ca unele aparte te vor scoate din anonimat. Mai ales cand este vorba de coliere formate din... bomboane! Ciocolata sau fistic, portocala ori lamaie, toate se regasesc in portofoliul Monicai Radulescu, o tanara care a pornit acest brand din dor de copilarie. 

Povestea BonBons a inceput in urma cu doi ani, mai mult dintr-o joaca. Pentru ca si la 30 de ani te joci, iar dorul de copilarie ramane in sufletul nostru. Asa ca, Monica Radulescu, la baza jurnalist, s-a intalnit cu ceea ce avea sa devina un business in timpul filmarilor. "A inceput idintr-o joaca, dar si dintr-o dorința de a ma relaxa. Pe vremea aceea, emisiunea la care lucram avea o rubrica handmade. Inspirata de oamenii pe care i-am intalnit, cu doi clesti primiti la finalul unei filmari si cu cateva pungute cu margele de sticla, uitate intr-un dulap, nu îmi spuneau nimic atunci. Am inceput sa cos margelele pe ghemulete. Mi-am facut mie un colier si colegele mi-au spus ca seamana cu niste bomboane insirate pe lant. Si le-a placut tare mult. Asa ca am mai facut", povesteste Monica. 

Primul client a venit la scurt timp. Evident, ca in orice business cu suflet, Monica stie exact povestea primului colier vandut. "Era un colier maro ciocolata pe care i l-am vandut unei persoane dragi mie, Valentina Roman de la Asociatia Curtea Veche. Tin minte ca si-l rezervase pe Facebook. Eu participam atunci la primul meu targ. Aveam doar noua produse, dar eram foarte incantata de feedbackul pe care mi-l dadeau cei care se opreau la standul meu si ma intrebau initial daca se mananca. Nu, nu se mananca. BonBons by Monica Radulescu se poarta cu bucurie la orice tinuta", mai spune Monica. 

Lansarea oficiala a accesoriilor jucause a fost facuta de curand insa. Colierele se fac toate manual, se cos margea cu margea. In functie de lantul pe care sunt insirate, difera si pretul: intre 80 si 100 de lei. Insa clientii nu lipsesc, asa ca Monica dedica tot mai mult timp pasiunii ei pentru bomboane de purtat. Acum, BonBons by Monica Radulescu se gasesc pe site-ul care ii poarta numele, iar cei care se afla in Bucuresti le pot vedea si la Dacia 24, concept store-ul dedicat designerilor romani. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea