Romani de succes

#romani de succes #sailing #ambarcatiune

In vacanta toata viata. Hobby transformat in afacere

Razvan si Alex, doi tineri pasionati de sailing, isi vad visul cu cohii. Ei si-au construit in urma cu trei ani un adevarat penthouse plutitor si au plecat cu ea in jurul lumii. Acum hobby-ul s-a transformat in afacere, iar Razvan si Alex au primit deja zeci de turisti pe ambarcatiune.

 "Cine nu si-ar dori sa stea in vacanta toata viata? incercam sa facem inconjurul lumii, dar pe indelete. Prima data a plecat Razvan si s-a ocupat de partea de design a barcii. A durat un an si ceva. Barca trebuie sa ne duca in jurul lumii si n-as fi vrut sa grabesc lucrurile mai mult decat ar fi trebuit. Orice eroare ne trimitea intr-o situatie de hazard", au povestit Alex si Razvan, pentru Romania TV.

Pentru o astfel de expeditie e nevoie de entuziasm, pasiune si curaj. Pericolele sunt la tot pasul. "Nu putine au fost situatiile in care ne-am lovit de niste furtuni si de niste conditii atmosferice nu atat de prietenoase", spune Razvan, iar Alex il completeaza: "Nu cred sa fi fost un moment din viata mea cand sa-mi fie mai frica si sa n-o arat. Am avut valuri de 5-6 metri, vant destul de puternic, de 50 de noduri, abia puteai sa stai pe punte. Toata furtuna asta a cauzat scufundarea a 40-50 de barci, noi am fost cei care am supravietuit si am reusit sa radem si sa glumim la sfarsit".

Ai o poveste de succes, care sa ne demonstreze ca SE POATE? Scrie-ne la adresa liana.hainarosie@acasa.ro pentru a impartasi experienta ta cu cei peste 1,7 milioane de cititori care "trec" zilnic pragul site-ului Acasa.ro. 

 

CITESTE SI:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea