Romani de succes

#romanii au talent #coregrafie #dans #Emil Rengle #coregraful vedeteor

Emil Rengle, "coregraful vedetelor din Romania", cucereste Japonia si SUA

La doar 18 ani, Emil Rengle a devenit cel mai bun dansator din Romania. A castigat campionatul de dans Hip Hop International si a semnat coregrafia primei trupe de dans din Romania care a participat la campionatul mondial Worlds Hip Hop Championships in Las Vegas. Astfel, Emil a devenit cel mai cautat coregraf din tara noastra.

El a colaborat de-a lungul timpului cu artisti precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina, dar si cu artistele internationale Alexandra Stan si INNA. Incepand cu data de 8 Mai il puteti urmari pe Emil Rengle la PRO TV, in postura de coregraf al emisiunii „Romanii Au Talent”.

 

Dupa ce a cucerit intreaga lume cu talentul sau, Emil Rengle a ajuns sa impartaseasca secretele coregrafiilor perfecte tinerilor talentati din Tokyo, New York, Los Angeles si Miami. in cadrul workshop-urilor sustinute in cele patru orase, sute de cursanti au umplut salile de dans din dorinta de a invata cele mai noi tehnici de la coregraful roman.

 

Dupa ce a sustinut o serie de spectacole pregatite pentru publicul din Japonia si Statele Unite, coregraful Emil Rengle s-a reintors in marile orase ale celor doua continente pentru a preda lectii de dans. Turneul sau a debutat in New York, Los Angeles si Miami, iar apoi talentatul coregraf a ajuns si in Tokyo. Aflat in Japonia in cadrul turneului Unlocked al artistei Alexanda Stan, Emil Rengle a sustinut si o serie de workshop-uri pentru tinerii japonezi chiar la Millennium Dance Complex, unul dintre cele mai importante studiouri de dans din lume.

Emil Rengle a avut pe parcursul turneului sau ocazia de a filma un videoclip alaturi de dansatorii cantaretei americane Iggy Azalea si un altul alaturi de Sheryl Murakami: 

„Este extraordinar pentru mine sa pot impartasi tinerilor din diferite colturi ale lumii cunostintele mele in domeniul dansului. Acest turneu mi-a oferit posibilitatea de a reintalni si de dansa alaturi de vechi prieteni si colaboratori, precum Sheryl Murakami (coregraf Beyonce) dar si de a cunoaste oameni noi, adevarate talente. Chiar aici, in Japonia, impreuna cu colegul meu Madalin Farc, am cunoscut doi dansatori minunati care vor face parte din Stan Boyz de acum inainte, una dintre cele mai cautate proiecte de dans din Romania. Sunt cu adevarat norocos ca am avut oportunitatea de a le arata acestor tineri talentati cateva dintre tehnicile mele de dans,” a declarat Emil Rengle, coregraf si director artistic.

Seria workshop-urilor sutinute de coregraful roman se va incheia in Romania, in cadrul celei mai importante conventii de dans din tara noastra, Dracula Dance Convention.

Pe data de 17 aprilie, Emil Rengle va ajunge in Cluj Napoca, acolo unde va sustine ultimul workshop din turneul acestui inceput de an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea