Romani de succes

# creatii designer #ludmila corlateanu #designer roman

Creatiile unui designer roman, pe copertile revistelor americane

Dupa aparitia spectaculoasa a Giuliei Nahmany la Festivalul de Film de la Cannes, intr-o rochie alba ce ii poarta semnatura, Ludmila Corlateanu a mai bifat un succes pe plan international. Renumitul designer a avut bucuria sa isi regaseasca una dintre creatii pe coperta celebrei Bello Magazine din America. 

Special pentru shootingul pentru prestigioasa revista, indragita actrita Carla Gugino a ales sa imbrace o rochie eleganta, dar plina de viata, semnata Ludmila Corlateanu. Aceasta face parte din colectia 'Flowers and Charts' , iar faptul ca a fost special aleasa pentru coperta “Bello” nu face decat sa confirme opinia clientelor din Romania: este cu adevarat o tinuta de poveste. 

“Atunci cand am vazut coperta, m-am bucurat si e normal sa fie asa. Pana la urma, acestea sunt dovezile ca nu muncim degeaba. Fiecare aparitie de acest fel iti arata ca  esti pe drumul potrivit si ca trebuie sa continui asa. Totodata, ma bucur ca cei din afara tarii afla ca in Romania exista foarte multi oameni buni, talentati, muncitori, in toate domeniile. Si ca suntem pregatiti oricand sa discutam de la egal la egal”, a declarat Ludmila. 

Nu este prima ei coperta 

Aparitia pe coperta revistei “Bello” mi este prima de acest tip pentru designerul roman. De mai bine de un an, Ludmila Corlateanu a cucerit mai multe publicatii renumite de afara. De la pictorialele Tyrei Banks, Bellei Thorne sau cel al lui Terri Seymour si pana la coperta “Bello” de acum, aceasta a dus cu mandrie numele Romaniei in cele mai inalte cercuri de peste hotare. Creatiile ei au fost intotdeauna bine-primite in intreaga lume, lucru care nu poate decat sa ne bucure, aceasta fiind o bila alba pentru tara noastra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea