Romani de succes

# Fitness America World Champion 2015 fitness #Anca Bucur Fitness America World Champion 2015 #Anca Bucur #Miss Fitness Universe

Cine este Anca Bucur, castigatoarea trofeului Fitness America World Champion 2015

Saptamana trecuta, in Las Vegas, Anca Bucur, in varsta de 28 de ani, a reusit o noua performanta pentru fitnessul romanesc: a castigat trofeul Fitness America World Champion 2015. Sportiva nu este la primul trofeu, in 2011 si 2013 a castigat titlu de Miss Fitness.


Cu o tema intitulata "Dracula" si cu muzica populara romaneasca pe fundal, Anca Bucur a avut un exercitiu perfect si a reusit sa cucereasca juriul. “Vineri, 20 noiembrie, in Las Vegas, am castigat titlul Miss Fitness America la categoria profesionistilor. E al treilea titlu mondial!!! Am castigat doua competitii Miss Fitness Universe si o competitie Miss Fitness America”, a scris Anca Bucur pe blogul personal.

“Fitness America Championship” este una dintre cele mai importante competitii de fitness, un eveniment impresionant care aduna peste 700 de concurenți. Anca Bucur participa la categoria Profesionisti, categorie dedicata concurentelor deja calificate in urma castigarii unei competitii importante, asa cum este Miss Fitness Universe.

Despre Anca Bucur

Castigatoarea trofeului Fitness America World Champion 2015 a inceput sa faca sport la varsta de 3 ani, sustinuta de mama sa. “Am inceput cu balet, apoi am continuat cu gimnastica deoarece ma simteam mai atrasa de miscarile dinamice. Am facut parte din Lotul National de gimnastica aerobica de junioare din Constanta si apoi din cel de senioare din Bucuresti. Am reusit sa acumulez titluri de campioana nationala si un bronz la Campionatele Mondiale de Aerobic din 2004.

In 2005 m-am retras din lumea gimnasticii, in urma unei accidentari si a unei decizii personale. ..

Am avut tentatia si posibilitatea sa predau in strainatate, insa am decis pana la urma sa raman in tara. …

Am ales competitiile din America deoarece imi place calitatea unei competitii si mai ales ca este o federatie naturala. Adica nu sunt permise nici un fel de suplimente interzise. Sanatatea este pe primul loc!
Am inceput sa ma pregatesc singura. La inceput pentru a face economii, deoarece era destul de costisitor sa merg in America, la fel si toata pregatirea.

In 2011 am castigat primul titlu Mondial Miss Fitness Universe in Miami.
In 2013 s-a introdus divizia profesionistilor, unde erau calificate doar cateva concurente care au mai castigat o competitie ca aceasta in anul trecut.
Am reusit sa iau trofeul din nou. Si asa deveneam dubla campioana mondiala la fitness: Miss Fitness Universe.
Apoi au urmat premii de locul 2 la toate competitiile din Miami si Las Vegas.
La un moment dat lumea imi zicea sa ma opresc, deoarece e politica in joc si nu vor mai da unei romance inca o data titlul, mai ales la Fitness America (pe principiul ca ar trebui sa fie reprezentat de o americanca).

Este o presiune mare sa fii campion si sa iti fie frica sa mai concurezi, ca sa nu iti patezi titlul.
Eu nu gandesc asa!
Fac toate astea pentru mine.
Mi-am zis ca indiferent ce se va intampla mai departe, nimeni nu imi va lua titlurile inapoi.
Pun suflet in ceea ce fac si muncesc enorm sa obtin ceea ce imi doresc”, scrie Anca Bucur in prezentarea sa de pe blogul personal.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea