Romani de succes

#roman geniu #copil geniu #Anthony Popa Urria #cel mai inteligent copil #iq

Cel mai inteligent copil de pe planeta este roman! Te va uimi ce stia sa faca la 3 ani

La doar doi ani si noua luni, Anthony Popa Urria a fost catalogat la fel de destept precum celebrul fizician Albert Einstein sau precum Stephen Hawking, avand un IQ de 154. IQ-ul unui om cu inteligenta medie se ridica de obicei la 110 puncte, in vreme ce un scor de peste 140 anunta un om genial.

Baiatul de origine romana, acum in varsta de 5 ani, locuieste de cand s-a nascut in Canada. Anthony a fost desemnat in unanimitate de Organizatia MENSA drept cel mai inteligent copil din lume.

MENSA este o organizatie internationala non-profit a oamenilor cu un IQ mult peste medie, membrii ei clasandu-se printre primii 2% la testele de inteligenta folosite de organizatie.

In timp ce alti copii de varsta lui se jucau cu creioanele colorate, Anthony stia sa numere pana la 1.000, sa pronunte tot alfabetul si sa vorbeasca in italiana, spaniola si engleza; toate acestea de la varsta de 3 ani, varsta la care i-a uimit pe multi profesori si sociologi din Canada, potrivit efemeride.ro.

Conform Ziare.com, Felicia, bunica genialului roman a observat calitati de exceptie ale copilului inca de la varsta de patru luni, atunci cand urmarea cu atentie sporita tot ce se petrecea in jurul sau. La implinirea varstei de 6 luni, copilul stia deja sa recunoasca toate literele alfabetului.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea