Romani de succes

#You're ugly too #Festival International de la Berlin #romani de succes #george pistereanu #berlinale

Un roman, printre stelele de la Berlinale

George Pistereanu se va numara printre cei mai importanti actori care vor participa la celebrul Festival International de la Berlin! Filmul „You're ugly too”, in care joaca actorul roman George Pistereanu, a fost nominalizat la categoria „Generation Kplus” in cadrul cunoscutului festival Berlinale!

George Pistereanu, unul dintre cei mai apreciati si premiati actori romani ai momentului, va participa la Festivalul de la Berlinale. Filmul „You're ugly too”, in care George joaca rolul lui Tibor, a fostinclus pe lista nominalizatelor la Festivalul de la Berlin.

Actorul roman a fost coleg de platou cu Aidan Gillen Gillen, actorul irlandez care joaca rolul lui Petyr "Littlefinger" Baelish in celebrul serial „Game of Thrones”.

De-a lungul carierei, Aidan a mai interpretat roluri importante in filme ca: „Blitz” sau “Calvary”.

Povestea filmului regizat de Mark Noonan o are in prim-plan pe Stacey, o tanara care ramane fara ambii parinti si care ajunge in grija unchiului sau, proaspat eliberat de la inchisoare:

 

Aceasta nominalizare vine la aproape 3 ani de la un alt mare eveniment pentru cinematografiaromaneasca si actorul roman, cand filmul „Eu cand vreau sa fluier, fluier”, in care George Pistereanu ajucat rolul principal, a castigat Marele Premiu al Juriului, „Ursul de Argint”, la Festivalul de la Berlin.

Berlinale este unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de film din lume. Editia din acest an a luat start joi, 5 februarie. in cadrul evenimentului vor fi prezentate cele mai recente productii cinematografice din intreaga lume. Ceremonia de inchidere si premiere a Festivalului International de Film de la Berlin va avea loc pe data de 14 februarie.

CITESTE SI:

Alex Ceausu: s-a lasat de economie pentru a cunoaste gloria in regie

 

Ai o poveste de succes, care sa ne demonstreze ca SE POATE? Scrie-ne la adresa liana.hainarosie@acasa.ro pentru a impartasi experienta ta cu cei peste 1,7 milioane de cititori care "trec" zilnic pragul site-ului Acasa.ro.

 
Sursa foto: cinemagia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea