Romani de succes

#roman Nepal #voluntar Nepal #Ionut Ursu #cutremur nepal #nepal

El este romanul care si-a amanetat tot ca sa ajute sinistratii din Nepal

Are doar 26 de ani si o vointa de fier. Ionut Ursu, unul dintre voluntarii Serviciului de Ambulanta Bucuresti, si-a amanetat o tableta, un laptop si un telefon si, cu banii obtinuti, a plecat in Nepal pentru a ajuta victimele seismului urias care a avut lovit in urma cu aproape o luna.


Un bagaj de doar 50 de kilograme. Atat a luat dupa el Ionut. In rucsac avea un sac de dormit, un cort, echipament medical, uniforme medicale si niste conserve. A plecat pentru doua luni, dar tanarul a luat cu el multa bunavointa. Va sta in Nepal pana pe 19 iunie, timp in care va ingriji sinistratii cutremurului de 7,8 grade produs pe 25 aprilie in Nepal.



"Sunt foarte multi oameni raniti si necesita ingrijire. Chiar acum voi merge in sala de operatii. Pentru o perioada de timp aici o sa-mi ofer priceperea si asistenta medicala Eu aici am venit sa muncesc si muncesc. E foarte important pentru noi sa fim seriosi in cea ce facem. Ma refer la cei din domeniul sanatatii", a povestit ieri, pentru zdt.ro, Ionut Ursu.



Ionut nu a avut nici el o viata desprinsa din povesti. A fost abandonat de mama la doar cateva zile de la nastere si a trait intr-un orfelinat din Piatra Neamt. Asprimea vietii din casa de copii l-a invatat ce inseamna generozitatea.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea