Romani de succes

#ioana oprea #studenta romania #drajeuri anticancerigene # drajeuri #studenta #inventie

Drajeurile anticancerigene, inventia unei studente din Romania

Ioana Oprea, studenta in anul 3 la SAMV Cluj-Napoca, a inventat drajeurile cu efect anticancerigen. Drajeurile protejeaza organismul uman de cancer si pot fi folosite atat de diabetici cat si de persoanele care sufera de boli cardiovasculare.

Drajeurile sunt pe baza de plante naturale si au un aport benefic pentru sanatatea oamenilor, pe termen lung. Studenta a declarat ca inlocuirea dulciurilor clasice cu aceste drajeuri este un beneficiu pe termen lung pentru sanatate.

"Drajeurile Candy Shield sunt sanatoase, fara zahar, cu adaos de indulcitor natural, extras din stevie, pudra de afine si de turmeric. Am ales afinele si turmericul pentru proprietatile lor antioxidante foarte bune si hepatoprotectoare. In plus, am demonstrat prin studii de laborator ca extractul de turmeric distruge celulele canceroase si inhiba dezvoltarea acestora. Consider ca sunt alimente ale viitorului, deoarece, daca sunt introduse in alimentatia noastra, in special a copiilor, pot preveni, in timp, dezvoltarea bolilor tumorale, hepatice, a celor celor cardiovasculare, dar sunt bune si pentru persoanele cu diabet. Inlocuirea dulciurilor zilnice cu astfel de alimente sanatoase, obtinute doar din plante naturale, are un aport benefic pentru sanatatea noastra pe termen lung", a declarat Ioana Oprea, potrivit libertatea.ro.

In procesul de fabricatie, Ioana a mai folosit ingrediente precum ulei de cocos, maltodextrina si steviol. Aceasta a declarat ca intregul proces de fabricare dureaza aproximativ doua ore si ca isi doreste sa gaseasca producatori care sa introduca reteta in procesele de fabricatie.

"Pudra de afine si cea de turmeric se pun in forme dupa care jumatatile se lipesc impreuna si rezulta un drajeu in doua culori, roz si galben. Cred ca este posibil sa gasesc producatori dispusi sa introduca aceasta reteta in procesele de fabricatie. Oricum, voi initia demersuri pentru brevetarea drajeurilor", a adaugat Ioana Oprea.

Potrivit studentei, copii pot consuma 4-5 drajeuri pe zi, in timp de adultii cu diverse afectiuni pot consuma o cantitate dubla de drajeuri, zilnic.

Surse foto: gandul.info, mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din romani-de-succes

Top

Cauta-ti perechea