Social

#liviu dragnea #ministru al internelor

Dragnea, curat ca lacrima, la DNA

Liviu Dragnea nu are, in acest moment, calitatea de inculpat sau de invinuit in vreun dosar instrumentat de DNA, a declarat, luni, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Directiei Nationale Anticoruptie, Livia Saplacan.

Potrivit unor surse judiciare, Dragnea a fost vizat de un dosar al procurorilor anticoruptie, care au decis neinceperea urmaririi penale in cazul sau. P

resa a scris, in noiembrie, ca Liviu Dragnea a fost pus sub invinuire de procurorii DNA intr-un dosar privind accesarea ilegala de fonduri europene . Cercetarile vizau fapte din 2004.

In 19 noiembrie 2008, Evenimentul Zilei relata ca procurorii DNA au inceput urmarirea penala impotriva lui Dragnea pentru accesarea ilegala de fonduri europene, in vizor fiind o afacere din 2004 referitoare la deschiderea unui punct de control al trecerii frontierei de la Turnu- Magurele si Nikopol (Bulgaria)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea