Vedete din Romania

#oana zavoranu #divort #pepe

Oana Zavoranu si Pepe nu pot divorta pana la toamna

Instanta Judecatoreasca a Sectorului 3 a respins cererea facuta pentru preschimbarea termenului de divort in cazul lui Pepe si Oana Zavoranu, astfel ca cei doi vor avea primul termen al divortului abia pe 5 octombrie.

Pepe si Oana Zavoranu raman legati pana la toamna, dar procesele continua. Sotia lui Pepe si impresara ei, Anamaria Prodan , vor fi chemate la audieri in urma plangerii depuse de cantaret dupa disparitia unei sume mari de bani din casa, odata cu mutarea Oanei.

"Sunt alaturi de Oana pentru ca e femeie. Mi-am exprimat parerile din punctul de vedere al unei femei, nu cel al Anamariei Prodan. Pepe este un nefericit care plange pe la toate posturile TV. Ceea ce face el e o mascarada. Tot ce doresc este sa inceteze cu atacurile la adresa mea si sa nu-si mai faca imagine pe numele meu", a declarat Anamaria Prodan, citata de Cancan.ro.

Anamaria Prodan neaga implicarea in disparitia banilor si spune ca s-ar putea folosi de amenintarile lui Pepe impotriva lui.

"Ma acuza ca eu si rudele mele am furat. Daca merg la politie intorc acuzatia impotriva lui. Nu am facut-o deocamdata din respect pentru parintii sai, pe care ii cunosc de mica. Daca nu se potoleste, ma voi adresa procuraturii si Ambasadei SUA, deoarece sunt cetatean american , unde voi spune ca mi-a pus viata in pericol. Nu-i permit unui om care are cazier si antecedente violente sa-mi ameninte familia. O sa fiu intotdeauna alaturi de Oana, indiferent de imprejurari", a mai spus Prodan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare