Vedete din Romania

#marioara zavoranu #tudy #tudor ionescu #insarcinata #pepe #oana zavoranu

Oana Zavoranu este insarcinata cu Tudy

Oana Zavoranu a marturisit, luni, ca, din luna octombrie a anului trecut, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu politicianul Tudor Ionescu , alias Tudy, cu care este si insarcinata.

"Tudy este un barbat extraordinar, fin. Prima oara m-am sarutat cu el in apartamentul lui. Povestea mea cu tudy este foarte frumoasa si m-a deranjat ca Pepe l-a aruncat in derizoriu. Tudy imi spunea ca sunt sotia lui, m-a cerut chiar si in casatorie. Nimeni nu a stiut ce poveste frumoasa este intre noi. E pacat ca oamenii au crezut ca eu doar l-am inselat pe Pepe. A insela inseamna sa te culci cu un barbat si sa mergi mai departe apoi. La noi nu a fost asa", a declarat Oana Zavoranu la postul de televiziune B1 TV.

Oana spune ca este insarcinata ”intr-o luna si ceva”, adaugand ca ”nu mai stie nimeni de sarcina”, nici macar tatal, care cel mai probabil afla vestea direct de la televizor.

 

Pepe, nas pentru copilul Oanei

 

Marioara Zavoranu, mama Oanei, desi surprinsa de aceasta veste, a declarat ca este bucuroasa ca va deveni bunica.

"Ma bucur ca Oana este insarcinata cu Tudy. Sper sa aiba un copil sanatos ", a declarat Marioara Zavoranu , precizand ca va continua sa-si sustina fiica in razboiul cu Pepe.

"Chiar daca nu vrea, eu o sustin in continuare. Este fiica mea, o iubesc foarte mult, dar pana la bani", a adaugat aceasta.

Surprinzatoare este insa reactia lui Pepe. "Le botez copilul si le dau si dar de nunta, dar nu cred ca ceea ce spune Oana este adevarat.", a declarat cantaretul pentru Evenimentul Zilei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare