Vedete din Romania

# klograme #elena gheorghe #videoclip #muzica

Elena Gheorghe a slabit 5 kilograme intr-o saptamana

Elena Gheorghe se pregateste intens sa revina pe scena muzicala din Romania. Zilele aceastea, cantareata a lucrat la videoclipul piesei Midnight Sun .

Artista a petrecut peste 20 de ore la Muzeul de Arheologie, unde Elena Gheorghe a filmat la cel mai recent videclip al sau. Pentru acest clip, cantareata a schimbat cinci tinute si numeroase perechi de pantofi.

Elena Gheorghe a trebuit sa intre in pielea mai multor personaje. De la un pirat tatuat pe brate pana la o diva sexy si bruneta. Punctul culminant al scenariului a fost baia pe care artista a facut-o intr-o ceasca imensa de ceai, umpluta cu sirop de capsune .

"Am inceput filmarile, luni, la ora 8.00 dimineata si trebuia sa terminam pana a doua zi, pentru ca in muzeu mai avea loc un eveniment. Am apucat sa mananc ceva atunci cand eram la make-up . Am filmat intr-o ceasca de ceai plina cu sirop de capsune. Mi-au luat masurile astfel incat sa faca ceasca dupa dimensiunile mele”, a declarat Elena Gheorghe.

Pentru acest videoclip, Elena Gheroghe a slabit 5 kilograme in doar o saptamana. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, vedeta a tinut un regim strict si a mers zilnic la sala.

"Am slabit 5 kilograme intr-o saptamana. Am mers zilnic la sala, la sauna, am renuntat la dulciuri si paine. Am fost foarte constiincioasa si faceam abdomene si seara acasa”, a mai spus Elena Gheorghe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare