Media

#Festivalul Enescu #enescu tvr #program festivalul enescu #enescu live

Weekend de forta la Festivalul Enescu

Daca nu reusiti sa ajungeti la concertele spectaculoase din acest weekend, le puteti urmari live, pe site-ul dedicat editiei din acest an a Festivalului "George Enescu". Iata programul evenimentelor: 

125 de ani de existenţă în viaţa muzicală internaţională, 120 de instrumentişti din peste 20 de ţări şi numeroase aprecieri pozitive ale criticilor din domeniu... Publicul meloman va putea urmări concertul Orchestrei Regale Concertgebouw (dirijor: Mariss Jansons) LIVE online pe enescu.tvr.ro sâmbătă (21 septembrie), de la ora 19.30, şi duminică (22 septembrie), de la ora 11.00.

Sâmbătă este programat în transmisiune directă de la Ateneul Român şi recitalul pregătit de pianistul francez Jean-Claude Pennetier. Astfel, de la ora 17.00, în seria „Recitaluri şi concerte camerale”, melomanii se vor delecta la TVR HD şi online pe enescu.tvr.ro şi pe TVR+ cu un program de Fauré, Busoni, Enescu şi Debussy.

Tot sâmbătă, Academia Saint Martin in the Fields va prezenta de la ora 22.30 un program de Felix Mendelssohn (dirijor: Sir Neville Marriner) alături de violonistul Boris Brovtsyn. Concertul ansamblului londonez va fi transmis în direct la TVR 2, TVR HD şi va fi disponibil simultan şi online pe enescu.tvr.ro şi pe TVR+.

Ultimul regal din Seria Wagner 

Duminică, 22 septembrie, de la ora 17.00, internauţii pot urmări online pe enescu.tvr.ro Orchestra Rundfunk din Berlin, cea mai veche orchestră radio din Germania, care va prezenta „Amurgul zeilor”, ultima parte a tetralogiei „Inelul Nibelungilor” de Richard Wagner. La pupitrul orchestrei se va afla Marek Janowski. Mai multe informaţii despre Orchestra Rundfunk şi despre ansamblul Saint Martin in the Fields pot fi găsite pe site-ul TVR dedicat festivalului, în secţiunea „Invitaţi”.

Programul complet al transmisiunilor în direct este disponibil pe site-ul TVR dedicat Festivalului „George Enescu” – enescu.tvr.ro. Televiziunea Română este coproducător al Festivalului „George Enescu” – ediţia a XXI-a.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din media

Top

Cauta-ti perechea