Media

#pro tv #Masterchef #Chef Florin Dumitrescu #declin Pro TV #vedete Pro TV

Vedetele Pro TV incep sa faca dezvaluiri din culise: Chef Florin Dumitrescu: "Am fost spalat pe creier de Pro TV"

Pro TV este unul dintre cele mai ravnite posturi de televiziune, deoarece atinge cote de audienta uriase, iar vedetele lucreaza intr-un mediu profesionist. De cateva luni insa, circula zvonuri care dau ca sigura o prabusire a imperiului Pro, dupa plecarea lui Adrian Sarbu. Aceste speculatii sunt alimentate de numeroasele migrari de vedete Pro la alte posturi, dar si de cateva jocuri de culise, despre care celebritati emblematice Pro fac dezvaluri uimitoare.

Chef Florin Dumitrescu, jurat al emisiunii "Masterchef", a marturisit ca Pro TV "practic l-a spalat pe creier". Acesta a dezvaluit, intr-un interviu pentru ziarulring.ro, ca, odata ce a intrat pe usa Pro, viata sa s-a schimbat complet, mai ales pe plan financiar, insa odata cu aceste beneficii a avut si numeroase restrictii in viata.

"Trei luni pe an sunt la Pro TV si restul, in greva... Renteaza sa fiu jurat, normal ca renteaza, din moment ce pe langa asta nu mai fac altceva. Din cand in cand mai faci un restaurant, mai faci o reclama. La 14 ani castigam 100 de dolari pe luna. Acum nu va pot spune cat castig pentru ca am clauza de confidentialitate si pierd imediat contractele daca spun cati bani primesc. Am sapte-opt contracte care ma obliga sa nu spun cati bani fac. Pro TV m-a spalat pe creier!", a marturisit juratul.

Pro TV pedepseste aspru orice abatere

Maria Secrieriu, fosta concurenta a emisiunii "Masterchef", a marturisit si ea ca Pro TV controleaza la sange absolut tot ceea ce se petrece in trust. Viata personala a vedetelor devine viata Pro TV. Maria a dezvaluit ca exista mari sanse ca scandalul Bianca-Victor Slav sa fie orchestrat de Pro.



"Oricine are legatura cu trustul Media Pro este obligat prin contract sa respecte deciziile producatorilor. Nimeni nu face acolo nimic de capul lui. Prin urmare, nu cred ca Victor Slav s-a implicat in acest scandal fara cunostinta sau participarea sefilor sai. Sunt penalitati incepand de la 50.000 de euro pana la 450.000 de euro. Eu am avut contract de acest gen pana acum cateva luni, cand pot sa fac declaratii sau sa apar in presa sau la TV. Daca incalcam acest contract, aveam si eu de suferit", a marturisit Maria pentru GIGA TV.

Se ajunsese la un limbaj dur

Fosta concurenta a emisiunii "Masterchef" a dezvaluit, de asemenea, ca s-a retras din emisiune deoarece lucrurile nu se indreptau pe un fagas normal. Se zvoneste ca producatorii emisiunii ii obligau chiar pe cei trei jurati sa foloseasca un limbaj agresiv si sa ii supuna pe concurenti la probe injositoare.

Sursa Foto:eva.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea