Media

#CSI - Crime si Investigatii #premiera tvr #serial politist #sezon XI csi

Unde poti urmari noul sezon "CSI: Crime si investigatii"?

Din 1 iulie, difuzarea serialului politist CSI: Crime si investigatii, va fi reluata la TVR 1 cu un nou sezon in premiera. Cele 22 de episoade ale sezonului XI pot fi urmarite de fanii serialului in fiecare seara, de luni pana vineri, de la ora 23.00.

Scenariul continua cu imaginile din finalul celui de-al zecelea sezon. inceputul primului episod il gaseste pe Langston pe podeaua celulei lui Haskell, sangerand. Este transportat de urgenta la spital, unde starea sa devine stabila. Nick ia parte la funeraliile ofiterului Clark, dar pastreaza distanta, intrucat familia decedatului il considera partial vinovat pentru moartea acestuia. Asteptand in masina, Nick sesizeaza un ticait dintr-o masina din apropiere. Este insa prea tarziu sa avertizeze lumea prezenta la inmormantare, intrucat urmeaza un sir de explozii...

Brass si Langston, care il ajuta sa investigheze cazul de pe patul de spital, il suspecteaza initial pe Haskell. Ajutati de specialistul in balistica si explozibili Kacey Monahan, cei doi aduna ramasitele bombelor si telefonul utilizat pentru detonarea lor. Telefonul ii duce pe urmele unei grupari anti-guvernamentale. Un tanar din grup, Jason McCann (Justin Bieber) are ceva de ascuns. Nick se imprieteneste cu el si, pana la urma, Jason ii marturiseste ca fratele sau Alex e cel care a detonat bombele. Detectivii il prind pe Alex, dar, in timpul actiunii, sunt nevoiti sa deschida focul si Alex e ucis.

Cand toata lumea credea ca s-a sfarsit, Catherine, Vartann si Greg sunt chemati la un depozit parasit, unde un barbat fara adapost fusese omorat. Catherine, ramasa mai la distanta, ii vede pe Vartann si pe Greg prinsi in explozie...

TVR 1 a difuzat pana acum, in premiera, toate celelalte zece sezoane ale serialului CSI: Crime si investigatii
Vezi aici programul complet TVR 1

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea