Media

#Survivor romania #preselectii Survivor #preselectii #Survivor #pro tv #emisiune #format

Survivor, formatul care a revolutionat televiziunea din intreaga lume, in curand in Romania!

Survivor, reality-show ce a revolutionat televiziunea in intreaga lume, va ajunge in curand si in Romania. Formatul a fost cumparat de o televiziune din Romania!

Un colt de paradis, rupt de orice urma de civilizatie, 16 aventurieri si un singur castigator sunt cuvintele cheie care descriu experienta unica prin care poti trece chiar tu!

Timp de cateva saptamani, 16 persoane vor fi trimise pe o insula pustie. Acolo vor fi nevoite sa se descurce cu resurse minime. Camerele de filmat ii vor urmari pe concurenti, la fiecare pas, in incercarile lor de a trece peste conditiile nu intotdeauna prietenoase. Ultimul ramas in competitie devine SUPRAVIETUITORUL si castigatorul premiului pus in joc.

Survivor este difuzat in intreaga lume, peste 50 de teritorii avand licenta pentru productia locala si este unul dintre putinele formate care reuseste sa inregistreze rezultate de audienta record in toate teritoriile in care este difuzat.

De-a lungul timpului, Survivor a castigat 7 premii Emmy, iar in unele tari se afla deja la sezonul 14, 15, 16 si chiar 30!

Formatul Survivor apartine Castaway Television, iar PRO TV a achizitionat licenta de productie si difuzare pentru Romania. Incepand de astazi, 23 decembrie, PRO TV da startul preselectiilor pentru super emisiunea Survivor!

Ai ce trebuie? Trimite la adresa de email supravietuitorul@protv.ro un mesaj cu detalii despre tine si de ce vrei sa participi la acest show si poti deveni primul supravietuitor al Romaniei!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea