Media

#emisiune #romanii au talent #Fernando de la Caransebes #preselectii

Surpriza la preselectiile "Romanii au talent" in Timisoara: juratii s-au trezit pe scena cu Fernando de la Caransebes

Juratii emisiunii "Romanii au talent" de la Pro TV au ramas uimiti cand pe scena din Timisoara a urcat celebrul personaj Fernando de la Caransebes. Pentru a impresiona publicul, dar si pe exigentii jurati, Fernando si-a schimbat chiar si stilul muzical.


Totusi, acest episod nu a trecut fara incidente. Cel mai "sifonat" era sa iasa chiar Mihai Petre, pe care Fernando de la Caransebes a vrut sa il loveasca cu microfonul in cap.

"Am intrat pe scena si cred ca m-au recunoscut imediat. Sau cel putin asa cred. Probabil se asteptau sa cant o manea, dar eu mi-am schimbat stilul acum, cant mai mult populare. Asa ca am bagat o piesa din Banat... Andrei i-a placut foarte mult, am vazut-o de pe scena. Mihai Petre se uita urat la mine, asa ca m-am dus la el si i-am tras cu microfonul in cap. Bine, nu chiar i-am tras... M-am dat la el doar... asa, pentru show”, a explicat, la finalul prestatiei, Fernando de la Caransebes.

Sursa foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea