Media

#antena 2 #schimbari Antena 2 #transformari Antena 2 #concedieri vedete

Schimbari majore la Antena 2. Postul TV se va transforma radical

In aceste zile au loc mari schimbari in cadrul postului TV Antena 2. Reprezentantii Intact se pregatesc sa faca o adevarata reforma, iar acum au inceput sa faca "curat" printre vedete.

Printre ghinionistii care vor parasi postul Antena 2 se numara si realizatoarea TV Diana Munteanu Niculescu, care, potrivit unor surse apropiate trustului, plange de doua zile intruna, deoarece emisiunile pe care le modera, "Conferinta de presa" si "Face to face", vor fi scoase din grila.

"De trei zile, Diana plange nonstop. A inregistrat ultima emisiune pentru "Conferinta de presa" si nu-i vine sa creada ca nu va mai aparea la Antena 2. Urmatorii pe lista sunt Andrei Duban si Oana Mares, care vor avea soarta Dianei. Singura care va rezista este Vica, cea care se pare ca va avea o emisiune cu Mara Banica", a declarata o sursa din cadrul Antena 2, pentru libertatea.ro.

De asemenea, se pare ca postul Antena 2 se va transforma in Antena Star, iar printre noile vedete care vor face parte din acest trust se numara si Bianca Slav.

Sursa foto: cotidianul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea